Antoni Bassas parlarà de ‘Periodisme, procés i poder’ el divendres 1 de juny a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Antoni Bassas parlarà de ‘Periodisme, procés i poder’ el divendres 1 de juny a Alpicat

Antoni Bassas parlarà de ‘Periodisme, procés i poder’ el divendres 1 de juny a Alpicat

La xarrada servirà per estrenar el carnet Amics de La Unió que ha posar en marxa l’Ajuntament.

Periodisme, procés i poder" és el títol de la xarrada que oferirà a Alpicat el reconegut periodista i guionista de ràdio i televisió Antoni Bassas. 

La conferència se celebrarà divendres 1 de juny a les 19.30 hores a La Unió i durant la mateixa Bassas parlarà d’un tema que està de permanent actualitat, centrant-se en com trobar la veritat als mitjans de comunicació en el temps de la post-veritat, i en com això afecta Catalunya i el procés.

La xarrada servirà per estrenar el carnet gratuït Amics de La Unió, llançat per l’Ajuntament d’Alpicat la setmana passada i que permet que els titulars gaudeixin de diferents avantatges. Entre aquests avantatges hi ha, per exemple, l’accés a la venda anticipada d’entrades i a un preu especial, que en el cas de la xarrada d’Antoni Bassas serà de 3 euros el dilluns 28 i el dimarts 29 de maig, de 16 a 20 hores, al carrer Major, 24. A partir d’aquestes dades, les entrades es posaran a la venda pel públic en general a un preu de 5 euros el dimecres 30 de maig, de 16 a 20 h, al carrer Major, 24, i també se’n podran adquirir a taquilla, en funció de la disponibilitat, el mateix dia de la xarrada de 18.30 a 19.30 h, al carrer de Lleida, 22.

  • Compartir