Alpicat viu un altre Jalogüing multitudinari en una festa de por — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Alpicat viu un altre Jalogüing multitudinari en una festa de por

Alpicat viu un altre Jalogüing multitudinari en una festa de por

El canvi d’escenari, ara La Unió, rep el vistiplau d’una jornada en què prop de 2.000 persones gaudeixen dels actes programats.

El Jalogüing Alpicat va viure una altra edició multitudinària, amb gairebé 2.000 persones passant per les instal·lacions de La Unió, nou escenari d’una festa terrorífica que any rere any va creixent i que permet gaudir els assistents de tot un seguit d’actes que tenen el seu plat fort en el túnel del terror.

Si l’any passat van ser un miler les persones que van participar en la festa, en aquesta nova edició la xifra gairebé es va duplicar, amb llargues cues al carrer per poder accedir al recinte de La Unió, on tot estava a punt perquè els visitants s’ho passessin de por.

Les activitats d’enguany incloïen el taller de maquillatge fantàstic per a totes les edats al vestíbul de La Unió, el túnel del terror infantil a la Sala Jove de La Unió i el túnel del terror Jalogüing, que oferien una experiència de pànic i que tenia caràcter solidari, ja que es duia a terme un recapte de joguines. La nit va acabar amb la festa de la Castanyada, organitzada per l’Associació de Veïns i Joves d’Alpicat i que es va allargar fins a la matinada.

També cal destacar que, mentre es desenvolupava el gruix de la festa, el jurat del Concurs de Façanes va passar a puntuar les cases participants en aquest certamen, que enguany arribava a la seva tercera edició i que, com és habitual, consistia en decorar les façanes amb motius de temàtica de terror i castanyera.

jalo1

jalo2

jalo3

jalo4

jalo5

 

 

 

  • Compartir