Alpicat va celebrar el Correllengua 2016 amb una cercavila, un concert i un berenar popular — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Alpicat va celebrar el Correllengua 2016 amb una cercavila, un concert i un berenar popular

Alpicat va celebrar el Correllengua 2016 amb una cercavila, un concert i un berenar popular

Alpicat es va sumar aquest dimecres als actes del Correllengua 2016, una mobilització per la llengua i la cultura que al llarg de tot l’any visita aquells municipis dels Països Catalans que desitgen afegir-s’hi.

Malgrat l’amenaça de pluja, els actes es van iniciar amb una cercavila que va sortir des de la plaça dels Països Catalans i que va traslladar tots els participants fins a La Unió. A la cercavila s’hi van pogut veure elements de la cultura popular, com ara els Bastoners de Balaguer, els gegants d’Alpicat i d’Agramunt i els grallers Els Taverners. En arribar a La Unió, es va procedir a la lectura del manifest del Correllengua i, acte seguit, els assistents van gaudir d’un concert i balls tradicionals a càrrec del grup Redall i d’un berenar popular.

Organitzat per la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana), el Correllengua se celebra des del 1996 arreu dels territoris de parla catalana i enguany ha homenatjat l’escriptora Montserrat Roig.

corre1

corre2

  • Compartir