Alpicat torna a fer costat a La Marató de TV3 amb una doble jornada solidària amb berenar, ball i teatre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Alpicat torna a fer costat a La Marató de TV3 amb una doble jornada solidària amb berenar, ball i teatre

Alpicat torna a fer costat a La Marató de TV3 amb una doble jornada solidària amb berenar, ball i teatre

Un any més, Alpicat ha mostrat la seva cara més solidària en donar suport a La Marató de TV3 amb tot un seguit d’actes celebrats a La Unió sota l’organització de l’Ajuntament amb el suport de diferents entitats.

Començant pel dissabte, l'Associació de Jubilats i Pensionistes va organitzar un Berenar Solidari, i en acabar l’Associació Cultural de Dones va fer un Ball Solidari amb el grup Stress Band durant el qual hi va haver sortejos solidaris.

El diumenge al matí es va programar una sessió de Teatre Solidari amb l'obra 'Escenes de vida', a càrrec del Grup de Teatre d'Alpicat, i a la tarda va ser el moment per al Festival de Ball Esportiu del Dr. Serés, a càrrec dels alumnes d'aquesta activitat del centre, impartida pels professors de dansa Josep Rebull, Felip Niubó i Elena Masana.

marató

  • Compartir