Homenatge a la gent gran dins les Festes de Sant Isidre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Homenatge a la gent gran dins les Festes de Sant Isidre

Homenatge a la gent gran dins les Festes de Sant Isidre

Alpicat ha viscut aquest diumenge una de les seves jornades més emotives i entranyables amb motiu del tradicional homenatge als padrins i padrines, un dels actes centrals de les Festes de Sant Isidre.

L’acte, en què han estat homenatjats els padrins i padrines majors de 80 anys, ha començat amb missa cantada per la Coral Sant Bartomeu, seguit del recital de l’Oda a Alpicat a càrrec del seu creador, Anton Gasol, i de l’actuació, de nou, de la Coral a la sala La Unió. A més, tots els avis i àvies han rebut un detall en record d’aquesta jornada en què han estat acompanyats pels seus familiars.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i ha estat organitzat de forma conjunta entre l’Ajuntament i l’Associació de Dones d’Alpicat amb la seva presidenta, Marta Gardeñes, al capdavant.

Les Festes de Sant Isidre van començar divendres amb l’inici de la segona edició de la ruta gastronòmica Alpitast, que s’ha celebrat durant tot el cap de setmana. Divendres al vespre també hi va haver un concert d’El Fill del Mestre al Casal. Dissabte al matí es va fer la inauguració del Pump Track d’Alpicat, un nou espai públic de caràcter lúdic i familiar. També hi va haver castells d’inflables a la plaça de La Unió, i a la tarda-vespre es va celebrar la Festa Jove a les pistes del Parc del Graó, amb gimcana, pluja de confeti i actuació del DJ Blezy. Les Festes de Sant Isidre acabaran aquest diumenge a la tarda amb un ball amb el grup Trio Coral.

fossils2

fossils1

  • Compartir