Alpicat Ràdio posa en marxa la nova temporada al 107.9 de l’FM amb una aposta ferma pels esports, la informació i l’entreteniment, i amb un nou logo — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Alpicat Ràdio posa en marxa la nova temporada al 107.9 de l’FM amb una aposta ferma pels esports, la informació i l’entreteniment, i amb un nou logo

Alpicat Ràdio posa en marxa la nova temporada al 107.9 de l’FM amb una aposta ferma pels esports, la informació i l’entreteniment, i amb un nou logo

Alpicat Ràdio (107.9 FM) ha presentat totes les novetats de cara a la nova temporada, on destaquen l’aposta pels esports, la informació i l’entreteniment, tot plegat sota una imatge encapçalada per un nou disseny del logotip.

L’acte de presentació de la nova temporada de l’emissora municipal d’Alpicat va comptar amb la presència del l’alcalde Joan Gilart, el regidor responsable, Joan Limón, i del director d’Alpicat Ràdio, Albert Carrera, que és, juntament amb el cap de programació Juan José López i els responsables de continguts Pere Maria Gilart i Albert Pujol, qui ha estat al capdavant del disseny d’aquesta nova etapa.

Una nova etapa que estarà presidida per un logo format per una ‘A’ majúscula i una ‘r’ minúscula en referència a les inicials del nom de l’emissora, i que en conjunt formen la imatge d’un caragol. És tracta, segons ha explicat Albert Carrera, de mantenir l’esperit clàssic de la ràdio però amb una imatge més actual, oferint “programes d’Alpicat, que parlaran d’Alpicat i fets per gent d’Alpicat”.

De la programació per aquesta nova temporada, destaca l’aposta pels esports, encapçalats per un espai plenament consolidat com és ‘Què ha fet l’Alpicat?’, que guanyarà en presència i del qual se n’oferiran més reemissions. Quan als nous programes, destaquen ‘Peluts’, dedicar al món de les mascotes i els animals de companyia, i ‘Vermouth’, un magazín que s’emetrà els diumenges al migdia.

Sobre els projectes que hi ha sobre la taula, sobresurten la possibilitat de fer retransmissions esportives i un informatiu diari amb continguts locals, tot plegat en una emissora que emet al 107.9 de l’FM i que ha estat pionera en la seva presència a les xarxes socials.

radi

  • Compartir