Alpicat es bolca amb la Nit de les Ànimes i la Castanyada, i més de 1.000 persones visiten la Casa de Terror més espectacular i solidària — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Alpicat es bolca amb la Nit de les Ànimes i la Castanyada, i més de 1.000 persones visiten la Casa de Terror més espectacular i solidària

Alpicat es bolca amb la Nit de les Ànimes i la Castanyada, i més de 1.000 persones visiten la Casa de Terror més espectacular i solidària

Alpicat va viure una intensa Festa de la Castanyada i Nit de les Ànimes, amb una participació popular massiva en els quatre actes programats amb la col·laboració de l’Ajuntament, tots amb entrada gratuïta, com van ser el Maquillatge Fantàstic, el Túnel del Terror Solidari, el Concurs de Guarniment de Façanes i l’espectacle infantil ‘La castanyera perduda’.

Les celebracions van començar dissabte a la tarda al vestíbul de la Sala La Unió, on va tenir lloc el Maquillatge Fantàstic, en què els participants podien maquillar-se amb motius fantàstics i de terror, i on es va fer un taller de temàtica castanyera sota la supervisió de l'Agrupament Escolta Taciplà.

El plat fort del dia va ser el Túnel del Terror, una experiència que van atreure unes 1.000 persones i que va mostrar, en aquesta ocasió, el seu costat més solidari recollint queviures i vitualles per projectes com el Banc d’Aliments i el Sud de Sudan. Els participants van poder gaudir d’aquesta original iniciativa de “Jalogüing Alpicat”, que té com a escenari una casa privada del carrer de Lleida transformada en túnel del terror amb espectaculars i diferents escenografies, i una gran posada en escena per part dels voluntaris que hi participen.   

A banda de la gent d’Alpicat, aquesta iniciativa comença a despertar l’interès de persones de pobles del voltant i de la ciutat de Lleida, i també va ser visitada per diferents col·lectius com Aspamis i també Down Lleida. 

Durant la nit del dissabte també es va poder gaudir, com en els últims dies, amb la segona edició del Concurs de Guarniment de Façanes de les cases del poble que en els pròxims dies donarà a conèixer els vencedors.

La festa va tenir continuïtat el matí del diumenge a La Unió amb la representació de l’espectacle infantil “La castanyera perduda”, a càrrec de la Cia Teatreaula. Es tractava d’un musical de titelles apte per a infants més grans de 2 anys.

a5

a1

a3

a2

a4

a6

a7

a9

a10

  • Compartir