Alpicat celebra Tots Sants recitant poemes per als difunts gràcies a una exitosa iniciativa del grup Veus en Vers — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Alpicat celebra Tots Sants recitant poemes per als difunts gràcies a una exitosa iniciativa del grup Veus en Vers

Alpicat celebra Tots Sants recitant poemes per als difunts gràcies a una exitosa iniciativa del grup Veus en Vers

Alpicat ha celebrat Tots Sants d’una manera ben especial gràcies a una iniciativa del grup Veus en Vers, anomenada ‘Recitem poemes... per als absents’, que ha ofert un recital de poemes en honor a tots els difunts, al cementiri municipal, i un recorregut pel cementiri amb peticions individualitzades.

El recital de Veus en Vers ha inclòs peces de Miquel Martí i Pol, Joan Vinyolí, Joan Margarit, Maria Mercè Marçal, Rosa Leveroni, Agustí Bartra i Màrius Torres, i ha gaudit d’una gran acceptació per part dels nombrosos alpicatins i alpicatines que s’han acostat al cementiri, tot plegat en un matí assolellat i en què el temps ha acompanyat.

A continuació, els membres de Veus han Vers han fet un recorregut pel cementiri i han recitat de forma individualitzada per als difunts, a petició dels familiars que prèviament havien comunicat a l'Ajuntament el seu desig de fer-ho. Els rapsodes de Veus en Vers han estat Tere Modesto, Magda Gabàs, Dolors García, Josie Corberó i Joanmiquel Franco. L'acte ha estat presentat per Joan Limón, regidor de Sanitat i Polítiques Socials de l'Ajuntament d'Alpicat.

vers1

vers2

vers3

vers4

  • Compartir