Veus en Vers va tornar a omplir Tots Sants de ‘Poemes per als absents’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Activitats diverses / Veus en Vers va tornar a omplir Tots Sants de ‘Poemes per als absents’

Veus en Vers va tornar a omplir Tots Sants de ‘Poemes per als absents’

Per quart any consecutiu, Veus en Vers va dur els seus ‘Poemes per als absents’ al cementiri d’Alpicat coincidint amb la diada de Tots Sants.

La sessió va constar de dos parts, una primera amb el títol 'Beatus Ille (Horaci)', en què es van recitar poemes de l'esmentat poeta llatí i també de Carles Riba, Palau i Fabre, Marta Pessarrodona i Josep M. Bartrina. La segona part va incloure els poemes del 'Rèquiem' de la poeta russa Anna Ahkmàtova.

L’aportació musical va anar a càrrec d’Anna M. Prada, mezzosoprano del Petit Cor de la Catedral, Francesc Rodoreda, tenor i professor de violí del Conservatori de Lleida, i Joaquim Mesalles, Mestre de Capella de la Catedral de Lleida, al teclat.

Des de Veus en Vers, s’ha volgut agrair el caliu del públic i el suport d l'Ajuntament d'Alpicat, així com la col·laboració de l'equip tècnic i de so, i dels músics que van amenitzar la sessió.

 vev

 

  • Compartir