Veus en Vers durà per quart any els ‘Poemes per als absents’ al cementiri per Tots Sants — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Activitats diverses / Veus en Vers durà per quart any els ‘Poemes per als absents’ al cementiri per Tots Sants

Veus en Vers durà per quart any els ‘Poemes per als absents’ al cementiri per Tots Sants

El dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, Veus en Vers presentarà la quarta edició de ‘Poemes per als absents’. Serà a partir de les 4 de la tarda al cementiri d’Alpicat.

Aquest any la temàtica serà doble: a la primera part, amb el títol 'Beatus Ille (Horaci)', es farà un cant a la vida senzilla viscuda amb intensitat, i a l'acceptació del propi destí. Recitaran poemes de l'esmentat poeta llatí, Horaci, de Carles Riba, de Palau i Fabre, de Marta Pessarrodona i de Josep M. Bartrina. La segona part, en què recitaran els poemes del 'Rèquiem' de la poeta russa Anna Ahkmàtova, faran testimoni d'una experiència de vida, la de l'autora, viscuda amb patiment i dolor, suportant la presó, condemna i mort d'un fill, a la Rússia dels bolxevics.

La part musical, delicada però intensa,  anirà a càrrec de tres grans intèrprets del panorama clàssic lleidatà: Anna M. Prada, mezzosoprano del Petit Cor de la Catedral, Francesc Rodoreda, tenor i professor de violí del Conservatori de Lleida, i Joaquim Mesalles, Mestre de Capella de la Catedral de Lleida, al teclat.

vvs

 

  • Compartir