Singul-Art segueix endavant extremant les mesures de seguretat i amb l’espectacle ‘Amics’, de Dafnis Balduz i Carla Barroso — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Activitats diverses / Singul-Art segueix endavant extremant les mesures de seguretat i amb l’espectacle ‘Amics’, de Dafnis Balduz i Carla Barroso

Singul-Art segueix endavant extremant les mesures de seguretat i amb l’espectacle ‘Amics’, de Dafnis Balduz i Carla Barroso

Després de la cita inaugural, celebrada divendres passat a càrrec de Forty Miles a la plaça Bonaventura Verdú, divendres vinent, 10 de juliol, se celebrarà la segona entrega de Singul-Art, un cicle d’actuacions de diferents gèneres artístics amb propostes de qualitat que es podran veure en espais del municipi.

El protagonisme serà, en aquest cas, per a Dafnis Balduz i Carla Barroso amb l’espectacle ‘Amics’, que es podrà veure a les 22.00 hores al Tossal de la Corona.

Tot i que, amb el nou confinament del Segrià la continuïtat del cicle estava en dubte, finalment s’ha optat per tirar-lo endavant, tot i que extremant les mesures de seguretat. Així, s’ha reduït l'aforament i s’han ampliat les distàncies de seguretat. Les entrades es poden reservar de manera gratuïta a través del correu electrònic cultura@alpicat.cat i del telèfon 973 73 79 98. Un cop reservades, s'enviaran per correu electrònic en format PDF i estaran assignades per nuclis familiars. A més, es recomana pujar a peu al Tossal de la Corona per tal d’accedir al lloc de la representació.

L’espectacle de Dafnis Balduz i Carla Barroso és el plat fort del cicle. Balduz és un conegut actor català que hem pogut veure recentment en pel·lícules com ‘Mientras dure la guerra’, d’Alejandro Amenábar, ‘Hablar’ o ‘Forasters’ i en sèries com ‘Ventdelplà’, ‘Nit i dia’ o ‘Amar es para siempre’, entre d’altres.

L’espectacle ‘Amics’ pretén acostar certes poesies i cançons a tot tipus de generacions. Adolescents, mil·lenials, els de la generació ‘naranjito’ i els que van créixer amb la Marisol i els Beatles, reviuran de nou sons coneguts, s’emocionaran amb aquella cançó que perdura en la memòria i gaudiran, en definitiva, d’una bona dosi de sentit de l’humor, de la mà de dos artistes en la trentena que combinen solemnitat i gamberrisme amb molt d’amor.

El cicle continuarà el dia 17 amb Puppae Company, que durà ‘Otto’ a l’església en una doble sessió a les 21.30 i a les 22.30 hores, i es tancarà el dia 24 a les 22.00 hores al Parc del Molí amb The Sullivan’s amb l’espectacle de circ ‘Total Glamour’.

Podeu consultar tots els detalls del cicle Singul-Art en aquest ENLLAÇ.

Captura de pantalla 2020-07-06 a las 12.33.27.png

 

  • Compartir