Música, pallassos, màgia, sardanes i fanalets als Divendres a la Fresca — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Activitats diverses / Música, pallassos, màgia, sardanes i fanalets als Divendres a la Fresca

Música, pallassos, màgia, sardanes i fanalets als Divendres a la Fresca

Els Divendres a la Fresca d’Alpicat oferiran, durant el mes de juliol, diferents activitats que tindran com a escenari el Parc del Graó.

Aquestes començaran el dia 5 amb l’actuació de la Sociedad Musical Unión de Pescadores de València dins el XVI Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida.

El dia 12 serà el torn per al ‘TrackaTrack’, un espectacle de pallassos i màgia per a tots els públics amb jocs participatius.

El dia 19 el protagonisme serà per a una ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega, un acte que s’emmarca dins la Volta Comarcal de Sardanes del Segrià 2019 organitzat pel Consell Comarcal del Segrià i promogut pels Dansaires del Pi d’Alpicat.

El dia 26, es farà la cercavila dels fanalets de Sant Jaume, que serà amenitzada per La cobla de les hores. A continuació, arribarà l’animació infantil amb l'espectacle ‘Qui no vulgui pols, que no vagi a l'era’, de la companyia La Cremallera Teatre.

A més, i per tal de preparar la festa dels fanalets de Sant Jaume, els dies 24 i 25 de juliol, de les 17 a 20 hores, es farà un taller de fanalets a les piscines municipals amb la col·laboració de Tren Màgic. Caldrà portar un pot transparent de pastes salades i unes tisores.

Podeu consultar la programació completa en aquest ENLLAÇ.

df1

df2-3

df4

 

  • Compartir