Les Sardanes a la Fresca reactiven el moviment sardanista a Alpicat amb els Dansaires del Pi i el CC del Segrià — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Activitats diverses / Les Sardanes a la Fresca reactiven el moviment sardanista a Alpicat amb els Dansaires del Pi i el CC del Segrià

Les Sardanes a la Fresca reactiven el moviment sardanista a Alpicat amb els Dansaires del Pi i el CC del Segrià

Les sardanes van tornar a un primer pla a Alpicat aquest divendres a la nit amb motiu de la XVa edició de Sardanes a la Fresca, una ballada que va ser amenitzada per la Cobla Tàrrega.

L’acte va tenir com a escenari el Parc del Graó i va ser organitzat pel Consell Comarcal del Segrià amb el suport de la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i l’Ajuntament d’Alpicat, tot plegat promogut pels Dansaires del Pi d’Alpicat.

Es tracta d’un grup de recent creació gràcies a l’empenta del qual s’ha revifat el moviment sardanista a Alpicat, recuperant el nom i el bon fer d'aquella primera colla sardanista d'Alpicat que es va crear a finals dels anys seixanta.

L’acte del divendres va comptar amb la presència de Joan Carles García, vicepresident del Consell Comarcal del Segrià i alcalde d’Alfarràs, i del regidor alpicatí Joan Limón.

Les Sardanes a la Fresca s’han integrat dins la programació dels Divendres a la Fresca d’Alpicat, de la qual en podeu consultar els detalls en aquest ENLLAÇ.

Podeu veure més fotos de les Sardanes a la Fresca en aquest LINK.

sardanes2

sardanes1

 

  • Compartir