La tercera entrega del Singul-Art, amb Puppae Company i l’espectacle ‘Otto’, amb entrades esgotades — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Activitats diverses / La tercera entrega del Singul-Art, amb Puppae Company i l’espectacle ‘Otto’, amb entrades esgotades

La tercera entrega del Singul-Art, amb Puppae Company i l’espectacle ‘Otto’, amb entrades esgotades

Finalment, i per raons de seguretat, la tercera entrega del cicle Singul-Art d’Alpicat, que oferirà la Puppae Company, amb l’espectacle ‘Otto’, es durà a terme divendres 17 de juliol a la plaça de l'Església, amb aforament reduït, però amb dos passes, un a les 21.30 i un altre a les 22.30 hores.

D’aquesta manera, es podrà donar cabuda a un major nombre de públic, seguint totes les indicacions de seguretat recomanades per les autoritats. Cal recordar que, inicialment, l’espectacle s’havia de representar a l’interior de l’església.

‘Otto’ és un espectacle de teatre de titelles de 20 minuts adreçat a tots els públics, on la manipulació, la música en directe i l'entorn ens duran a un imaginari del qual no en voldrem sortir.

Un magnífic espectacle de titelles per a adults i petits, on tots s'hi trobaran molt còmodes.

Les entrades eren gratuïtes i ja s'han esgotat.

a-otto.jpeg

  • Compartir