Forty Miles va obrir el cicle Singul-Art, que ara resta pendent de la nova situació de confinament — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Activitats diverses / Forty Miles va obrir el cicle Singul-Art, que ara resta pendent de la nova situació de confinament

Forty Miles va obrir el cicle Singul-Art, que ara resta pendent de la nova situació de confinament

L’actuació de la formació Forty Miles va obrir divendres al vespre el cicle Singul-Art Artistes en Espais Singulars d’Alpicat.

La proposta va oferir música en directe amb dos experimentats músics urgellencs, Edu Escaño i Irene Chaubell, que van repassar clàssics del jazz, blues i rock amb un format íntim en un espai acollidor.

El concert va tenir lloc amb entrada és gratuïta i aforament serà controlat, amb les cadires a la distància de seguretat recomanada i sent obligatori l'ús de mascareta.

El cicle Singul-Art està impulsat per l’Ajuntament d’Alpicat i, a més de l’actuació d’aquest divendres, inclou les de Dafnis Balduz i Carla Barroso, el dia 10, al Tossal de la Corona; Puppae Company, el dia 17, a l’església; i The Sullivan’s, el dia 24 al Parc del Molí. Ara aquesta programació està pendent de la nova situació de confinament que afecta la comarca del Segrià.

Podeu veure més fotos en aquest ENLLAÇ.

Singul-art-01.jpg 

  • Compartir