Alpicat dona per acabat el cicle Singul-Art amb l’ajornament del darrer espectacle programat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Activitats diverses / Alpicat dona per acabat el cicle Singul-Art amb l’ajornament del darrer espectacle programat

Alpicat dona per acabat el cicle Singul-Art amb l’ajornament del darrer espectacle programat

L’Ajuntament d’Alpicat ha donat per acabat el cicle Singul-Art amb l’ajornament del darrer espectacle que estava programat, ‘Total glamour’, amb The Sullivan’s, previst per divendres 24 al Parc del Molí.

Com ja va passar amb l’espectacle anterior, ‘Otto’, de Puppae Company, programat per divendres 17, les noves mesures restrictives per combatre l’expansió de la Covid-19 han dut a l’ajornament d’aquest darrer espectacle, del qual cal dir que s’està estudiant la possibilitat de celebrar-lo més endavant.

En qualsevol cas, el cicle Singul-Art s’ha tancat amb la celebració de dos dels quatre espectacles previstos; el concert de Forty Miles, el 3 de juliol, a la plaça Bonaventura Verdú; i ‘Amics’, amb Dafnis Balduz i Carla Barroso, el dia 10, al Tossal de la Corona.

L’Ajuntament d’Alpicat ha estat l’impulsor de Singul-Art, un cicle d’actuacions de diferents gèneres artístics amb propostes de qualitat que s'han pogut veure en espais del municipi, sortint així dels escenaris habituals on s’hi representen els espectacles al poble. Cal remarcar que els espectacles s’han celebrat seguint totes les recomanacions per a oferir la màxima seguretat al públic assistent.

Captura de pantalla 2020-07-21 a las 9.56.03.png

 

 

  • Compartir