L'Ajuntament d'Alpicat col·laborarà amb la campanya 'Posa't la gorra' de l'AFANOC — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Associacions / L'Ajuntament d'Alpicat col·laborarà amb la campanya 'Posa't la gorra' de l'AFANOC

L'Ajuntament d'Alpicat col·laborarà amb la campanya 'Posa't la gorra' de l'AFANOC

L’Ajuntament d’Alpicat, a través de la regidoria de Polítiques Socials que encapçala el regidor Joan Limón, col·laborarà amb la campanya “Posa’t la Gorra!”, que enguany arriba a la seva quarta edició i que en aquesta ocasió estarà dedicada a l’art i la cultura, com és habitual amb l’organització de l’AFANOC i La casa dels Xuklis.

El dia de la festa serà el diumenge 19 de febrer a la Seu Vella de Lleida, de 10.00 a 14.00 hores, però Alpicat iniciarà la seva col·laboració amb la campanya bastant abans. Concretament, serà aquest primer cap de setmana de febrer (dies 4 i 5) i també el diumenge 11 de febrer al matí (els tres dies de 9.30 a 13.00 hores), en què s’instal·larà un stand al Pavelló d’Alpicat on tots aquells que ho desitgin ja podran donar el seu suport a la campanya comprant una gorra que enguany ha estat dissenyada per la marca esportiva Munich. Amb aquesta campanya es pretenen unir els valors de l’art i la cultura amb els valors de la paciència, constància, força i lluita que un infant o adolescent amb càncer haurà de fer front en la seva particular situació.

Amb la gorra es recapten fons que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on són acollides de manera gratuïta  les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin  tractament als hospitals de referència.

Tot i que encara no s’han concretat els dies, també es podran adquirir gorres a l’Ajuntament d’Alpicat.

gorra

 

  • Compartir