La Setmana Cultura de Primavera, en marxa amb set dies carregats d'actes — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Associacions / La Setmana Cultura de Primavera, en marxa amb set dies carregats d'actes

La Setmana Cultura de Primavera, en marxa amb set dies carregats d'actes

L'Associació Cultural de Dones i l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Alpicat han organitzat, de forma conjunta, de la Setmana Cultural de Primavera.

Les activitats es van iniciar el diumenge a la Sala Petita de La Unió amb la celebració de Sant Jordi amb xocolata i obsequi de llibres i roses, un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart.

El dilluns la regidora Mercè Gispert va fer la inauguració oficial de la Setmana Cultural de Primavera. Durant aquest acte, es va inaugurar l’exposició dels treballs realitzats per les sòcies durant el curs (costura, punta al coixí i patchwork), una mostra que romandrà oberta totes les tardes d’aquesta setmana, de les 17.00 a 20.00 hores. També es va fer la presentació del llibre Lleida, crònica 1933-Ciutat petita, poble gran, de l’autor lleidatà Alfredo Cabasés.

Aquest dimarts, els actes continuaran a la Sala d’Actes del Casal on, a les 17.30 hores, Wifredo Noguera, alpicatí diplomat universitari en infermeria, oferirà una xarrada sobre La salut de l’esquena.

Dimecres a les 17.30 hores serà el torn, al bar de La Unió, per una demostració de cuina italiana a càrrec de Marilena Moliners, cuinera d’origen italià arrelada a Lleida des de fa 14 anys, que mostrarà uns quants plats típics de la seva terra.

El dijous a la tarda (17.00 hores) es farà l’ofrena floral a la Mare de Déu de Montserrat, a l’església dedicada a la patrona de Catalunya. La sortida es farà en autocar des del Casal. En acabar, hi haurà un berenar a l’exterior de l’ermita. Les inscripcions es poden fer fins aquest dimecres, durant els actes de la Setmana Cultural.

Les activitats seguiran divendres a la sala La Unió a les 20.30 hores amb un concert a càrrec del grup VEUS.KAT. Es tracta d’un cor de música moderna, gòspel i jazz de Lleida. Compta amb més de 50 cantaires i músics, alguns d’ells professors de música i gent novell, persones amb grans coneixements musicals. La Setmana Cultural de Primavera es clourà dissabte amb un viatge a Lourdes.

dones2

dones

  • Compartir