L’Ajuntament organitza un cap de setmana ple d’activitats per recollir fons en la lluita contra el càncer de mama — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Associacions / L’Ajuntament organitza un cap de setmana ple d’activitats per recollir fons en la lluita contra el càncer de mama

L’Ajuntament organitza un cap de setmana ple d’activitats per recollir fons en la lluita contra el càncer de mama

Des de l’Ajuntament d'Alpicat, i amb la col·laboració de diferents clubs i entitats del municipi, s’han organitzat diferents activitats aquest cap de setmana (23 i 24 d'octubre) per tal de recaptar fons per tal d’ajudar en la lluita contra el càncer de mama.

Aquests fons es donaran en la seva totalitat a l'Associació Contra el Càncer un cop finalitzades les jornades.

Des de l’Ajuntament, animem a tots i a totes a participar en aquestes activitats per gaudir-ne i, a la vegada, col·laborar en la lluita contra el càncer de mama. Per tal de fer-ho, us heu d’inscriure a l’activitat/les activitats que vulgueu dur a terme, tot i que, si voleu ajudar econòmicament sense fer cap de les activitats, també ho podeu fer. 

A continuació trobareu un llistat amb les activitats proposades (tingueu present que, en algunes, la inscripció i el donatiu per l'Associació Contra el Càncer s’hauran de fer online, mentre que en altres es farà presencialment en el mateix moment de l’activitat):

Divendres 22:

  • A les 21.00h – PAVELLÓ ANTONI ROURE: Sorteig a la mitja part del partit d'OK Plata contra l’Hockey Ribas Las Lagunas (2€ a pagar en el moment d'entrar al pavelló).

Dissabte 23:

  • De les 10.00h a les 13.00h – PISTES COBERTES DEL PARC DEL GRAÓ: Torneig de voleibol (Inscripció online 3€).
  • De les 13.00h a les 14.30h – PISTES COBERTES DEL PARC DEL GRAÓ:  Taller de castells amb els Castellers de Lleida (Inscripció online 2€).
  • Matí i tarda - PISTES DE PÀDEL DEL PARC DEL GRAÓ: Torneig de pàdel masculí, femení i infantil (Inscripció online 5€).
  • Matí i tarda – PISTES DE TENNIS DEL PARC DEL GRAÓ:  Torneig de tennis masculí, femení i infantil (Inscripció online 5€).
  • A les 17.00h – CAMP DE FUTBOL: Sorteig d'un pernil a la mitja part del partit contra el CF Pardinyes (2€ a pagar en el moment d'entrar al camp).
  • De les 17.30h a les 18.30h – PISTES COBERTES DEL PARC DEL GRAÓ: Sessió de country a càrrec de l'Associació Countryland d’Alpicat (Inscripció online 2€).
  • De les 18.30h a les 19.30h – PISTES COBERTES DEL PARC DEL GRAÓ: Sessió de zumba a càrrec de l'AMPA de l’Escola Doctor Serés d’Alpicat (Inscripció online 2€).

Diumenge 24:

  • A les 19.30h – PAVELLÓ ANTONI ROURE: Entrada al partit de bàsquet de Lliga EBA contra el Maristes Ademar (Entrada online a 2€).

Per últim, recordem que encara ens trobem en una situació de pandèmia, la qual cosa fa necessària l’aplicació de certes mesures. En primer lloc, serà necessari aportar una declaració de responsabilitat degudament omplerta i signada per participar en qualsevol de les activitats, i en segon lloc caldrà respectar en tot moment les mesures indicades per la Generalitat de Catalunya. 

Les inscripcions a les diferents activitats es podran fer a través d'aquest ENLLAÇ, on també trobareu la declaració de responsabilitat.

cartell càncer 

  • Compartir