Salutació de l'alcalde — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Ajuntament

Salutació de l'alcalde

 Joan Gilart

 

 

Benvolguts alpicatins i benvolgudes alpicatines,

Alpicat ha encetat una nova legislatura, una etapa que se’ns presenta plena de projectes i de reptes de futur, i en què l’objectiu ha de ser que el poble continuï progressant i sent un referent.

No cal dir que, per l’equip que tinc l’honor d’encapçalar, aquesta nova etapa suposa una gran responsabilitat. Responsabilitat, en primer lloc, de cara a tots els veïns i les veïnes d’Alpicat, tant els que ens van fer confiança amb el seu vot com, evidentment, a tota la resta. És, per això, que us demano la vostra col·laboració, motiu pel qual deixo la porta oberta per escoltar-vos en tot moment i fer així que la nostra feina mantingui l’esperit i la vocació de servei al poble.

En segon terme, responsabilitat també amb les nostres promeses i, sobretot, amb el compromís de transparència en la nostra gestió, un element que considero que és clau per tirar endavant tot allò que ens hem proposat.

Aquest camí que iniciem ara ha d’estar marcat també per la il·lusió i les ganes de treballar amb rigor, eficàcia i visió de futur. Per això, considero que és imprescindible estar obert a les noves idees, i no només a les de l’equip de govern, sinó a les de tots els grups que formen part de l’Ajuntament. A tots i a totes els vull donar una sincera benvinguda i dir-los que la nostra mà estarà estesa per sumar i per caminar tots en la mateixa direcció, amb l’objectiu comú que és el bé d’Alpicat.

Moltes gràcies a tothom,

 

Joan Gilart Escuer, alcalde d’Alpicat

 

  • Compartir