Inici — Ajuntament d'Alpicat

Agenda

RSS

Notícies

RSS
La tercera entrega del Singul-Art, amb Puppae Company i l’espectacle ‘Otto’, es trasllada a la plaça de l’Església
13-07-2020
Finalment, i per raons de seguretat, la tercera entrega del cicle Singul-Art d’Alpicat, que oferirà la Puppae Company, amb l’espectacle ‘Otto’, es durà a terme divendres 17 de juliol a la plaça de l'Església, amb aforament reduït, però amb dos passes, un a les 21.30 i un altre a les 22.30 hores.
Dafnis Balduz i Carla Barroso omplen de màgia el cicle Singul-Art al Tossal de la Corona d’Alpicat
11-07-2020
Després de la cita inaugural, celebrada divendres passat a càrrec de Forty Miles a la plaça Bonaventura Verdú, aquest divendres va arribar la segona entrega de Singul-Art, un cicle d’actuacions de diferents gèneres artístics amb propostes de qualitat que es podran veure en espais del municipi.
Ajuts econòmics a les famílies per fer més accessibles les activitats de lleure educatiu d’aquest estiu
10-07-2020
Compartim amb vosaltres la informació referent al Decret llei de suport al lleure 21/2020.
Entra en vigor la resolució que obliga a l’ús de la mascareta amb caràcter general a l’espai públic
09-07-2020
Des d’aquest dijous, 9 de juliol, ja està en vigor la resolució que obliga a l’ús de la mascareta amb caràcter general a l'espai públic.
Les Estades d’Alpicat, en marxa des del dilluns amb 138 participants en el primer dels dos torns programats
07-07-2020
L’alcalde Joan Gilart ha visitat avui l’activitat, que se celebra amb totes les mesures d’higiene i seguretat decretades per les autoritats.
Informació sobre el confinament a la comarca del Segrià
07-07-2020
Després de l'anunci de confinament perimetral de la comarca del Segrià, per part del govern Generalitat de Catalunya, i davant la situació d'alerta sanitària i rebrots de la Covid-19 d'aquests últims dies, sobretot en una part del territori de la Regió Sanitària Lleida, el Departament de Salut demana, un cop més, la col·laboració de la ciutadania.